Valokuvauskilpailu „Kylpytynnyri ja talvi”

Koriks-Fiiber julistaa valokuvauskilpailun „Kylpytynnyri ja talvi”! Käytä mielikuvitustasi ja kuvaa meiltä ostettua kylpytynnyriä talvisessa ympäristössä. Lähetä valokuvasi tunnussanalla „valokuvauskilpailu” 31.3.2015 mennessä osoitteeseen info@koriks.ee. Jos et itse käytä Facebookia, lataamme lähettämäsi kuvan omalle Facebook-sivullemme, jossa kuvalla on mahdollisuus kerätä tykkäämisiä. Jos käytät Facebookia, mene fanisivullemme Koriks-Fiiber, paina Tykkää-nappia ja lataa kuvasi suoraan seinällemme. Jaa kuvaa myös Facebook-ystäviesi kanssa, jotta voittomahdollisuudet olisivat vieläkin paremmat. Eniten tykkäämisiä keränneen kuvan lähettäjä julistetaan voittajaksi 1. huhtikuuta 2015. Palkintona on arvokas venootti Koriks 425, mela, kaksi airoa ja kolme pelastusliiviä – paketin arvo on 775 euroa.

venootti Koriks 425

Jos et vielä omista meidän kylpytynnyriä, tutustu tuotevalikoimaamme sivulla www.koriks.fi ja lähetä tarjouspyyntö. Käytä mahdollisuutta ostaa kylpytynnyri 10 % alennuksella ja osallistu itsekin valokuvauskilpailuumme!


Ylivoimainen voittaja on Heikki Taanila RovaniemeltäKiitos kaikille kilpailuun osallistuneille kauniista kuvista. Ylivoimainen voittaja on Heikki Taanila Rovaniemeltä. Paljon onnea! Voittajaan otetaan yhteyttä.